Отрязаха междуплатформения мултиплеър от Counter-Strike: Global Offensive

1
22

От Valve разочароваха феновете, които очакват с нетърпение дебюта на Counter-Strike: Global Offensive с новината, че военният симулатор няма да поддържа междуплатформена мрежова игра, както беше обещано в началото. Причина за отрязването на функцията са проблемите, които са възникнали с нея по време на бета тестовете, съобщи Eurogamer.

Създателите на Half-Life планираха да предложат на PC и Mac играчите да се изправят срещу собствениците на конзоли PlayStation 3, по подобие на наличните възможности в Portal 2.

Valve са се отказали от съвместимостта с различни платформи по време на мрежова игра, заради негативните впечатления на участниците в бета тестовете и нуждата от прекалено чести обновления, които ще са необходими, за да се поддържат всички версии на играта в синхрон. Отхвърлянето на идеята за пълна съвместимост ще направи версиите за различни платформи по стабилни и с по-малко бъгове.

Counter-Strike: Global Offensive ще излезе през това лято за платформите Microsoft Windows, Mac OS X, PlayStation 3 и Xbox 360. Сюжетът не се различава особено от това, което помним от предишните части. Ще можете да се присъедините към отбора на терористите или към специалните части, които се борят с тях. Който успее първи да елиминира вражеския отбор печели.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари