Официален анонс на рали-симулатора Grid: Autosport

1
16

Британското гейм-студио Codemasters официално представи видеоиграта Grid: Autosport – нова част от знаменитата рали-поредица.

Играта е почти готова и ще бъде представена на европейския пазар след три месеца – на 27-ми юни тази година. Няма да има версии за PlayStation 4 и Xbox One, играта ще е достъпна за Xbox 360, PS3 и PC платформите. Студиото представи дебютния трейлър на видеоиграта.

Според Codemasters, видеоиграта Grid: Autosport се завръща към корените на тази поредица и много ще прилича на първата Grid 2008, но с нова графика и нови възможности. Играта демонстрира автомобилния спорт и предлага на геймърите да участват в пет различни стила на шофиране: от дрифт до рали на живот и смърт. В Autosport се връща погледа от купето на автомобила и покоряване на сложни трасета през нощта. Между гонките е дадена възможност за търсене на спонсори и подобряване на отношенията с другите членове на екипа, както и избор на навигатор. Управлението на автомобилите е променено и дава по-реално усещане за състезателен автомобил.

Мултиплеърът Grid: Autosport предлага на геймърите седмични автомобилни състезания и няколко рали-клуба. В играта са включени 22 локации, а общия брой на всичките разнообразни писти надвишава 100.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
mrazqmakaroni
mrazqmakaroni

Това ако е рали..