Официален анонс на Crysis Remastered за PS4, Xbox One, PC и Switch

4
1301

Ето, че след безброй молби от страна на феновете по цял свят, една от най-емблематичните и стопяващи хардуера игри, Crysis, се завръща с римастерирана версия за Xbox One, PC и Switch. Нещо повече – това е първия римастър, който ще се появи на Nintendo конзола. Вижте краткия трейлър по-долу:

Crysis Remastered е съвместна разработка, която включва Saber Interactive, като осъвременената версия ще представи подобрена графика и оптимизация за настоящите конзолни платформи. В това влиза по-високо качество на текстурите, осъвременени художествени елементи, temporal anti-aliasing, SSDO, SVOGI, дълбочина на рязкост, нови настройки за осветяване, motion blur и засилени специални ефекти. Освен това ще има и специализиран софтуер за проследяване на лъчи. 

Към момента все още няма потвърдена дата на излизане за Crysis Remastered, но от трейлъра разбираме, че това ще е “скоро”, така, че на фона на години в чакане на този момент, това означава, че най-вероятно до няколко месеца играта ще стане достъпна за всички.

Crysis е небезизвестно заглавие със своя увлекателен геймплей, история и претенциозни изисквания към хардуера. Играта ви поставя в постапокалиптична среда, където вилнеят извънземни същества и вашия герой е една от последните надежди за спасение. Освен специален екип сред оцелелите, който стои от едната ви страна, на първо място идва на ваша помощ свръхмодерен костюм със специални умения и набор от най-съвременните оръжия.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари