Официален анонс на Romance of The Three Kingdoms 14

0
97

Чували ли сте за поредицата Romance of the Three Kingdoms? Дългогодишният франчайз от епични стратегически RPG заглавия ще се сдобие с четиринадесета част. Японският разработчик Koei сподели тържествено, че видеоиграта ще дебютира в Steam в началото на следващата година.

Студиото допълни, че Romance of the Three Kingdoms 14 ще се завърне към „класическия геймплей“ от 9-тата и 11-тата части на поредицата. Той се простира върху карта от шестоъгълници, където различни лидери водят дипломатични ходове и войни. Представете си Civilization, но ексклузивно за Азия (и в която можете да виждате небето над вас). Целта е да се обедини Китай по времето на упадъка на Династия Хан.

Студио Koei (работило и върху последното заглавие на Fire Emblem за Nintendo Switch) изглежда силно се е вдъхновило от успеха на Civilization поредицата. За новата Romance of The Three Kingdoms те твърдят, че ще се отличава с по-добър AI, който води до непредсказуеми резултати при преиграването на едни и същи игри. Другите лидери ще действат винаги различно независимо коя кампания играете. Студиото сподели за играта:

„Наблюдава се широка индивидуалност между героите. Офицерите на Трите кралства, като например Лиу Бей и Гуан Ю, ще бъдат твърди в определени ситуации, за да ви въвлекат максимално в богатата история на играта.“

Не е ясно дали Romance of The Three Kingdoms XIV ще е достъпна за конзоли. Съдейки от предишната игра обаче, която излезе за Xbox One и PS4, предполагаме, че и тази ще има портове. Сега само трябва Koei да сподели официална дата на издаване.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари