Официалният уебсайт на PlayStation 5 вече е онлайн

1
7386

Sony тихомълком току-що пусна официалният уебсайт на PS5 преди излизането на конзолата от следващо поколение в края на 2020 г.

Първоначално забелязан във форумите на Reddit, в субфорумите GamesRadar, уебсайтът предлага на феновете шанс да се регистрират, „за да бъдат сред първите, които получават нови за актуализациите, докато ги обявяваме, включително новини за датата на излизане на PS5, цената на PS5 и предстоящия списък с игри при старта на PS5“.

Понастоящем уебсайтът е наличен за регионите на Великобритания и Германия, а версиите за Австралия и САЩ все още не са стартирали.

Може би PS5 e точно зад ъгъла?

Има няколко слуха, които предполагат, че събитието по представянето на PS5 ще се състои през февруари, и откакто месецът започна да тече, всички сме в нетърпеливо очакване дали информацията ще се окаже достоверна и Sony ще разпрати официални покани за събитието.

Независимо дали представянето на PS5 ще се състои през февруари, март или може би по-късно, ние очакваме конзолата да се появи на бял свят в близко бъдеще, особено предвид факта, че Sony вече е регистрирала търговските марки PlayStation 5 в няколко страни. Стартирането на уебсайта на конзолата налива допълнително масло в огъня. И колкото по-малко време остава, толкова по-засилен става интересът към следващото поколение гейминг конзоли.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари