Официално – Syndicate излиза в началото на 2012

0
66

Electronic Arts Inc. и Starbreeze Studios обявиха днес преоткриването на класическата поредица на ЕА Syndicate. Играта е създадена от съвсем нов екип разработчици на спечелилото редица награди студио, известно с игри като The Chronicles of Riddick и The Darkness. Starbreeze Studios предоставя уникален и брутален научнофантастичен шуутър от първо лице, развиващ се в недалечното бъдеще, където бизнесът е война. Играчите поемат ролята на Майлс Кайло – последния прототипен агент на Юрокорп – и се впускат в епично екшън приключение, преситено от корупция и отмъщение.

Syndicate отвежда играчите в 2069 година, в мрачен свят, съществуващ без надзора на правителството, с множество синдикати, борещи се за пълно надмощие на местния си пазар. Без да има кой да се противопостави на действията и намеренията им, три мега корпорации – Юрокорп, Кайман Глобал и Аспари – са на фронтовата линия в тази брутална война за надмощие на ключовия американски пазар. В света на Syndicate всичко е дигитално свързано, включително хората.

Играчите не са ограничени само с оръжията, които държат в ръце. Чрез био-чип технологията DART 6, имплантирана в главата им, играчите могат да забавят времето и да проникват в дигиталния свят около тях, за да отстраняват враговете си като използват разнообразни хакерски механизми. Смесицата на Syndicate от напрегната, футуристична, екшън шуутър постановка и история, комбинирана с оригинален геймплей, непрекъснато увлича играчите в уникален дигитален свят.

“Целта ни е със Syndicate да предоставим предизвикателен екшън шуутър както на съвременните геймъри, така и на почитателите на оригинала. Сигурен съм, че те ще се наслаждават и ще разпознават характеристиките, които я превърнаха в такава класика” – заяви Джеф Геймън, изпълнителен продуцент на EA Partners.

Феновете на поредицата ще видят много оръжия и околни среди от оригинала, но представени по съвсем нов начин. Играта предлага и кооперативен режим за до четирима играчи, включващ мисии от класическата игра, което добавя допълнителен пласт към цялостното преживяване.”

Syndicate ще бъде издадена в началото на 2012 година за PlayStation 3, Xbox 360 и компютри. Повече информация за Syndicate можете да намерите на официалния сайт.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за