Очакват ни нови игри с участието на Duke Nukem

0
34

Независимо от четиринадесетте години на дълго очакване, играчите и особено професионалните критици, посрещнаха Duke Nukem Forever недружелюбно. Играта беше затрупана с ниски оценки, беше направо разкъсана на дребни парченца заради остарялата графика, плоския хумор, праволинейния геймплей и липсата на сериозни нововъведения.

Но Дюк Нюкъм не е от хората, които взимат на сериозно критиките. Take-Two обявиха, че са напълно доволни от продажбите на Duke Nukem Forever. Резултатите са зарадвали доста и хората от Gearbox Software.

В октомврийското издание на списанието Official Xbox Magazine има информация, че студиото планира да пусне серия игри с участието на напомпания блондин.
Засега няма нищо официално по случая. Известно е, че Gearbox ще се завърнат към марката Duke Nukem едва след като приключат амбициозната игра Aliens: Colonial Marines.

В новината на Official Xbox Magazine се споменава заглавието Duke Begins, над която е започнала работа веднага след като Gearbox са закупили правата над Duke Nukem Forever. Предположенията са, че става дума за прикуел, разкриващ първите стъпки в шеметната кариера на Дюк като борец за световна правда.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за