Очаква се демото на Resident Evil 3 да стане достъпно този петък

0
153

Преди около месец Capcom потвърди, че римейкът на Resident Evil 3, също като предшественика си, ще се възползва от провеждането на предварително демо. За момента все още няма достатъчно сведения от разработчика по темата, но съществуват някои предположения.

По думите на Twitter потребителя @AestheticGamer1, който винаги вярно прогнозира редица факти за хорър игри, демото на Resident Evil 3 ще започне от този петък, 20-ти март. Една от причините е, че официалната игра ще излезе след по-малко от две седмици. Предвид стратегията на Capcom, която пусна демото на римейка на втората част две седмици преди официалният ѝ анонс, това би било най-полезно. С оглед на обстоятелства е възможно намеренията на издателя да не се изпълнят по план, но за момента Capcom не е споделяла такива опасения.

Демото на Resident Evil 2 все още е достъпно и ви дава достъп до първата част на играта. Вероятно със следващия римейк положението ще бъде същото, колкото да знаете какво да очаквате. Някои критици вече имаха възможността да опитат новата игра и са на мнение, че тя преповтаря същото безупречно представяне на Capcom, както и при предишния римейк, и че надгражда върху предходния прогрес на компанията.

Resident Evil 3 се очаква да излезе на 3-ти април за Windows персонални компютри, PlayStation 4 и Xbox One конзоли.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари