Konami анонсира провеждането на още един бета етап за предстоящата игра Metal Gear Survive. Всеки, който иска да се включи, може да опита на своя персонален компютър (за първи път) или PlayStation 4/ Xbox One конзола. Бета периодът започва от петък следващата седмица – 16-ти февруари, и продължава два дена.

Бетата ще ви предостави възможността да изиграете три мисии, разпределени на две карти. Ще бъде отключен и кооперативният режим, позволяващ до четири играчи в една сесия. Очаквайте и специални ежедневни мисии. Всеки, включил се в предстоящата бета, накрая ще получи козметични аксесоари като табела FOXHOUND, Metal Gear Rex Head аксесоар и една бандана. Тези допълнения ще можете да ползвате за своя аватар при финалното издание на играта. Не се знае дали аксесоарите ще са достъпни след протичането на бета периодът.

Това е вторият ранен пропуск на играчи за Metal Gear Survive след бета етапът през миналия месец, макар и достъпен само за конзоли. Не е ясно дали мисиите и картите този път ще са различни или ще са същите като тези от януари.

Имайте предвид, че финалната игра ще изисква постоянна интернет връзка и ще включва микротранзакции въпреки задължителното ѝ закупуване заедно със сингъл-плеър режим. Metal Gear Survive се очакваше да излезе още през 2017-та година, на на Е3 Konami съобщи, че ще измести датата за по-късно през 2018.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари