Изненадващо, студиото Bungie обяви, че отворената бета на Destiny 2 няма да бъде затворена толкова скоро.

Програмата би трябвало да приключи днес, но вместо това тя ще продължи до 4:00ч. през нощта на 26-ти юли европейско време. Според публикацията на разработчика в Twitter, удължаването на срока се прави за „допълнително тестване на услуги“. Удължаването обаче не носи никакви допълнения и условията на използване на играта за конзоли са същите.

Отворената бета на Destiny 2 започна на 21-ви юли, като геймърите имат на разположение възможността да опитат малка част от кампанията и мултиплеър режима. От сингъл-плеъра е достъпна само първата мисия. Достъпен е и нов режим на игра на картата на безкрайната долина.

За тези, които обичат да играят по двойки, на разположение е предоставено нападението на Обърнатата спирала. Вчера в рамките на само един час беше отворена и иновационната „Ферма“ – социалното пространство за събиране на играчите и взаимното им общуване. Не се знае обаче дали Фермата ще бъде отключена през удължения период, макар че феновете смятат, че именно затова Bungie продължава с експериментите и тестовете. Потребителите с персонални компютри се налага да изчакат до края на август, за да опитат Destiny 2 преди официалното й издаване. Сега бетата е отворена само за конзолите Xbox One и PlayStation.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за