Пети сезон на Apex Legends обещава “приятна изненада” за феновете на Titanfall

0
253

Разработчика на Apex Legends, Respawn, сподели, че готви ново съдържание за следващия сезон на battle royale шутъра, което ще бъде с Titanfall тематика.

Reddit потребител сподели в мрежата част от скорошно интервю на Respawn, което е публикувано в издание на списание Game Informer, където един от разработчиците казва:

“Ние винаги включваме съдържание от вселената на Titanfall. Изградихме чудесен свят в Titanfall 1 и 2, и искахме да направим всичко възможно да го предвижваме напред. Ще кажа следното: ще има приятна изненада за феновете на Titanfall с пристигането на пети сезон.”

Apex Legends започна интегрирането на фрагменти от Titanfall с началото на сезоните и ъпдейтите в играта, които често се свеждат до завръщането на дадени оръжия, но този път изглежда, че Respawn готвят нещо по-голямо от преди. Към момента можем само да гадаем какво предстои, като вече започнаха да циркулират различни спекулации, които стигат до включването на емблематичните титани за Titanfall, както и други специфични оръжия като “умния пистолет”, който на практика не пропуска целите си, благодарение на опцията за автоматичен прицел. 

Пети сезон на Apex Legends се очаква да излезе през късната пролет или началото на лятото, като не изключваме възможността да настанат промени заради коронавирус пандемията. Повече подробности би трябвало да излязат съвсем скоро.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари