Плановете на Ubisoft за следващата една година

1
446

Остава малко до края на фискалната година на Ubisoft, а компанията вече е обърнала поглед към следващата. По време на финансова конференция бяха разкрити нейните планове, простиращи се чак до края на март 2020-та година. През това време Ubisoft планира да пусне цели три ААА заглавия на пазара. Изглежда това наистина ще е продуктивна година.

За жалост, издателят не сподели никаква друга информация, дори и не спомена конкретни франчайзи. Но, базирайки се на последните слухове в интернет, ще си позволим да предположим кои са потенциалните кандидати за игри, които може да излязат.

Преди известно време Ubisoft коментира, че не планира да издаде нова Assassin’s Creed игра и да си даде малко почивка. С това може да отпишем култовата поредица от списъка. С най-голяма сигурност можем да заявим, че Skull and Bones ще бъде издадена тази година. След успеха на Sea of Thieves е в интерес на Ubisoft да „размъти водата“ с още една пиратска игра, която да бъде в конкуренция с тази на Rare. Ubisoft спомена, че я подготвя за пускане през 2019-та година, пък и Skull and Bones беше презентирана вече няколко пъти, така че най-късно до март следващата година ще можем да я опитаме.

От цяла година се носеха слухове и за потенциално продължение на Watch Dogs франчайза. Все още не сме видели никакви трейлъри, но със сигурност третата част вече се разработва. Твърде вероятно е и заглавието да е есенен хит на Ubisoft след потенциално празното място, оставено за нова Assassin’s Creed игра.

Едва ли се подготвят нови Rainbow Six и For Honor игри, като се има предвид, че и двете в момента радват феновете с периодично съдържание. Има вероятност обаче Ghost Recon серията да се сдобие с ново попълнение. Настоящата Wildlands игра е допълвана с малки мисии, но не и с мащаба на другите две поредици. Още повече – Wildlands излезе чак в началото на 2017-та година.

Във всеки случай да не забравяме, че Ubisoft запазва правото си да изненадва феновете с нови неочаквани хитове. Миналата година на Е3 събитието компанията разкри Starlink: Battle for Atlas като ексклузивна ААА игра. Възможно е и този юни Ubisoft да постъпи по същия начин.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари