Платформеният пъзел Trine 2 излиза утре в Steam

0
25

Ясни са датите, на които ще дебютира платформеният пъзел Trine 2 за различните игрални платформи. Северноамериканските потребители на PlayStation Network ще получат достъп до играта на 20 декември. Заглавието ще е налично чрез Xbox Live Arcade на 21 декември, а утре PC потребителите ще могат да си купят играта чрез Steam, предаде Eurogamer.

Все още не ясно кога Trine 2 ще дебютира официално в Европа, но игралното студио Frozenbyte се надява, че забавянето няма да е голямо, ако изобщо има такова. Все пак до края на месеца има още време и могат да се случат много неща.

Стандартната версия на Trine 2 за PC, която ще се продава чрез Steam ще струва 12.99 евро. Колекционерската версия ще може да се купи за 19.99 евро и към нея ще има дигитален албум с илюстрации, коментари от разработчиците и оригиналния саундтрак на играта.

Догодина се очаква да излезе версия на Trine 2, която ще е без DRM защита.

Trine 2 е платформен пъзел, който е в традициите на оригиналния Prince of Persia. Първата част на заглавието се посрещна добре от аудиторията и получи високи оценки от геймърските издания. Тогава играчите можеха да избират между три различни герои – крадец, магьосник и рицар. За радост на геймърите, те можеха да сменят героя си по всяко време и не бяха задължени да избират в началото и да останат с един и същ персонаж до края на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари