Мат Ууд от Skywalker Sound, компания, собственост на Disney, разкри посредством социалната мрежа Twitter, че в момента се работи по нова игра от LEGO Star Wars. Според неофициални източници на Eurogamer, става дума за фундаментален епизод, който вкарва цялата сага на „Междузвездни войни“ в следващата игра от поредицата.

Последната седмица беше благодатна за феновете на поредицата за Люк Скайокър и компания, след като беше публикувана много нова информация за Star Wars Jedi: Fallen Order, но определено анонс на игра от вселената на симпатичите кубчета беше малко очакван. Особено, ако наистина става въпрос за игра, обединяваща трите големи истории.

Предишните игри от поредицата LEGO Star Wars бяха изключително добре приети. Познатите на всички фенове на „войните“ бяха смесени с характерен хумор и симпатичните блокчета, всичко това съчетано с приятен геймплей и загадки за разрешаване. Какво точно ще предложи обаче следващата игра от поредицата, не знаем: дали ще продължи по утъпканата от предишните игри пътека или ще предложи нещо изцяло ново. Засега нито Disney, нито Warner Bros. са потвърдили официално новината.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за