Подготвя се римейк на екшъна от първо лице Aliens vs. Predator от 1999 година

2
15

Фен на играта Aliens vs. Predator, която излезе през 1999 година и е екшън от първо лице, смята да направи неин съвременен римейк, който ще излезе като мод за Crysis 2. По новата версия работи човек, представящ се с прякора oldschool.Dave, съобщи Eurogamer.

По всичко личи, че работата е доста напреднала, тъй като разработчикът е публикувал доста обширно видео с демонстрация на работата си до момента. Римейкът се казва Aliens vs. Marine и ще позволява да се играе само от гледната точка на пехотинец, който се изправя срещу пришълците. За съжаление клипчето, пуснато от oldschool.Dave, не включва никакви чудовища. В края се виждат само няколко от техните яйца.

Aliens vs. Marine ще излезе ексклузивно за потребителите на платформата PC. Играта ще бъде доста трудна и няма да има автоматично лекуване на раните, бързи запомняния на текущото постижение и поддръжка на хакове. Пришълците ще бъдат бързи и безмилостни, а геймърите ще трябва да изпълняват различни мисии докато се промъкват през ордите им. oldschool.Dave е обещал и водене на много подробни статистики за това, което се случва в отделните нива.

Игралният проект Aliens vs. Predator беше официално възроден преди две години от Sega и Rebellion, но малко след това, за голямо разочарование на феновете, беше изоставен.

Sega все пак ще опита да пусне догодина Aliens: Colonial Marines. Играта се разработва от Gearbox, но засега за нея се знае много малко.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Светльо
Светльо

Ей това е култовата игра! Истинския и неподправен ужас. Няма такава страшна игра, където наистина се чувстваш като мишка гонена от група котки. Играл съм и следващите части – пълна боза са в сравнение с единицата. Никоя от тях нямаше същата атмосфера, да усетиш какво е да си изоставен в космоса и как всяка крачка напред може да е фатална. Как като видиш нещо дребно помръдващо в далечния мрак и след 2 секунди да си мъртъв.

Agentpat™
Agentpat™

Напълно подкрепям! Точно на това се казва страшна игра – и то в пълния смисъл на думата.