Подробности за допълнителното съдържание в Call of Duty: Black Ops 3

0
10

Въпреки, че мултиплейър режимът в Call of Duty: Black Ops 3 предоставя повече от достатъчно неща за правене, феновете на шутъра със сигурност ще проявят интерес и към начина, по който ще бъде поддържана играта след нейното излизане.

Въпреки, че Activision все още не дава официална информация за това, на страницата на играта в XBOX Store се появи оферта за т.нар. Season Pass за шутъра, от който личи, че геймърите наистина нямат основание да бъдат недоволни.

В описанието се казва, че Call of Duty: Black Ops 3 ще получи четири DLC пакета, които ще предложат напълно ново съдържание за мултиплейъра, както и преработени версии на някои любими карти от предните игри на Treyarch като предишните две Black Ops части и World at War. Сред тези карти е и римейк на популярната Der Riese, която изправя играчите срещу вълна от зомбита в изоставена лаборатория от Втората световна война. Тук е Nuk3town, която е приордър бонус, но очевидно ще бъде пусната и като допълнително съдържание.

Един голям минус и пореден удар по собствениците на по-стари конзоли е фактът, че този Season Pass няма да бъде достъпен за ХВОХ360 геймърите. Засега не е ясно дали същата съдба ще сполети и онези с PS3, но това е доста вероятно. За тях цялото съдържание на шутъра се изчерпва с мултиплейъра и зомби режима. Това ни кара да предполагаме, че Black Ops 3 ще бъде последната Call of Duty игра за конзоли от седмото поколение.

Call of Duty: Black Ops 3 излиза на 6 ноември.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за