Подробности за новостите, идващи в обновлението до версия 1.0.3 на Diablo 3

0
37

През тази седмица излезе нова кръпка за култовата ролева игра с екшън елементи Diablo 3, с която версията се обновява до 1.0.3. Списъкът с промените е доста дълъг и те са значителни, но тук ще разкажем само за най-важните от тях.

Сред общите промени има два ключови елемента. Първо, вече ще бъде невъзможно случайното влизане на чудовища в градовете и селата. Това се постига чрез портали, през които гадините няма как да минат. Така населените места ще се превърнат в мирни райони, каквито трябваше да бъдат още отначало. Втората промяна касае наградите при завършване на дадена мисия. Те са намалени.

В Battle.net са оправени доста бъгове, както и са въведени промени, които улесняват оперирането със системата.

При игра с Barbarian е намален размерът на поеманите щети при определени обстоятелства, а използването на Fury вече е по-евтино.

Monk вече може да си служи с повече оръжия и в някои случаи поема по-малко щети. Последното важи още за Witch Doctor и Wizard.

Бонусите за скорост на атака, които дават някои предмети са намалени с 50%. Изключение от това правят колчаните за стрели. Цената за поправка на повредени предмети на нива от 53 до 63 е увеличена.

Ако изхвърлите предмети, защото инвентарът ви е пълен, те няма да могат да бъдат откраднати или видени от други играчи.

При убийството на чудовища, когато се играе с ниво на трудност Hell или Inferno, вече няма да има гарантирани поне два магически предмета за награда.

Масовият контрол върху придружаващите персонажи вече може да става само на два пъти по-близко разстояние отпреди.

Пълния списък с промените в Diablo 3 можете да намерите в блога на Battle.net.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари