fbpx
2.8 C
София

Подробности за Battlefield: Hardline

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Battlefield: Hardline е едно от най-любопитните заглавия, които ще видим в началото на тази година.

До излизането на играта, която ще ви пренесе в градската джунгла,хвърляйки ви във вечната битка между ченгета и престъпници, остават по  малко от два месеца. По този повод, и заради предстоящата открита бета на играта, Visceral и DICE обновиха страницата на Battlefield: Hardline, давайки ни доста информация за нещата, които ще видите в играта.

Ето и повече данни за режимите и картите в Battlefield: Hardline:

Картите.

The Block – Това, което изгглежда като магазин за алкохол и офис за предоставяне на гаранции е само фасада. Това е дом на престъпна група. Полицаите знаят добре, че не трябва да влизат там без подкрепление.

Dust Bowl – Малкият пустинен град Джоуд е труден за откриване, дори и на картата и е добре известен като важен пункт в трафика на мета амфетамин. На ченетата вече им е писнало от проблемите, които създават там и са готови да сложат край на престъпленията в него.

Hollywood Heights – Имение, разположено високо в „Холивуд Хилс“ изглежда, като идеалното укритие за престъпници. Те са започнали престрелка в околността, за да заблудят служителите на реда. Мислите ли, че номерът им ще мине?

Growhouse  – Ченгетата са разкрили местоположението на нелегален подземен разсадник на марихуана. Полицаите са готови да атакуват мястото, но престъпниците надали ще се дадат без бой.

Derailed – Индустриалната зона на Лос Анджелис е място, на което се провеждат множество тъмни сделки. Престъпна групировка има магазин и склад за скрап, чрез които се опитват да изперат мръсни пари от престъпления.

 

Riptide – Рай за наркотрафикантите, този високотехнологичен и луксозен остров бива атакуван от полицията. Верига от по-малки островчета е свързана с мостове, осигурявайки достъп от много посоки до него.

Everglades – Флорида не е само пясък и плажове. Дълбоко в сърцето на Лос Анджелис, обект за фракинг се е превърнал в бойно поле, в което престъпници и ченгета са си устроили истинска война.

Downtown – Сърцето на Ел Ей е примамлива цел за престъпления – сградите, улиците, колите – всички те са идеалното място за извършването на незаконни деяния.

Bank Job – Парите са в основата на престъпленията. Престъпниците подготвят атака срещу строго защитен банков трезор. В хода на обира обаче те задействат скрита аларма, което води полицията към местопрестъплението.

Режимите.

Conquest – В тази карта ще ви се наложи да контролирате база. Завладейте базата – по въздух, по суша или в превозно средство. Отборът ви трябва да спечели повече знамена от престъпниците, за да намалите техните пропуски. Първият тим, който ги свърши – губи.

Team Deathmatch – Името на режима казва всичко – елиминирайте, колкото се може повече членове на противниковия екип, за да спечелите.

Blood Money – Пресечена е огромна пратка с пари от нечисти сделки. Престъпниците ще направят всичко, за да се докопат до парите, а ченгетата ще трябва да ги опазят, за да ги представят в съда като доказателство.

Hotwire – Престъпниците се опитват да откраднат конфискувани возила, които полицаите трябва да преместят на по-сигурно място. Използвайте своите умения за шофиране, за да стигнете врага си.

Rescue – Това е състезателна карта, в която ставате част от SWAT екип, който има за задача да спаси живота на невинни хора от престъпниците, които ги държат в плен.

Crosshair – Втората състезателна карта, в който ще трябва да запазите жив важен свидетел по дело. И тук, както в предната карта, няма да имате два шанса – убият ли ви, и сте вън от играта.

Battlefield: Hardline излиза за платформите на Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 и PC на 17.03.2015 г.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини