fbpx
8.2 C
София

Подробности за Ghost Recon Phantoms

Най-четени

Методи Дамянов
Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Ghost Recon Phantoms e поредната серия от успешните игрови адаптации по Том Кланси, като този път играта идва под формата на free-to-play (F2P) модел.

Преди известно като Ghost Recon Online, заглавието най-после стартира (официалната премиера за PC беше на 10.04.). Когато започнете игра, пред вас ще се предостави възможността да избирате да играете като представител на една от трите класи: Assault, Recon или Support, като всяка от тях може да използва до две технологически устройства, които ще позволяват на героя ви да осигурите тактическа помощ на вашите съотборници. Засега има възможност да избирате между 40 оръжия, които ще можете да променяте по ваше желание, като има достатъчно възможности за това.

Що се отнася до различните помощни устройства, по отношение на Assault, първото такова устройство се явява Blitz, противокуршумен щит, който за кратко зарежда екзоскелета на войника, давайки му необичайна бързина. Тук ще намерите също така и ADS (Active Denial System), която блокира оръжието на съперника. По отношение на оръжията, всеки представител на Assault започва с две оръжия Assault Rifle и Shotgun. 

По отношение на Recon класата, първото специално оръжие е Scan, чрез което може да локализирате вражеското разположение в бойното поле и да го разкриете на вашите съотборници. Втората „сила“ е Cloak и ви помага да се слеете с околната среда, правейки ви почти неуязвим за враговете ви. Оръжия: Sniper Rifle и Sub-Machine Gun.

По отношение на Support, първото специално устройство тук е Blackout, което нанася щети върху врага ви посредством електромагнитен заряд, който нанася сериозни щети на оръжието на съперника. Второто помощно средство тук е APS системата или Active Protection System – защитната сфера, която може да огради вас или съотборниците ви от куршумите на врага. Оръжие: Light Machine Gun and Shotgun.

Агресията тук не е ключ към успеха, като тичането и безразборната стрелба ще ви докарат по-бърза смърт. Това, което ви помага е екипната работа. Координацията на движението ви и действията ви с тези на вашите съотборници е предпоставка за успех в играта. От екипа на Ubisoft ви напомнят, че GRP няма да ви представи шеметната скорост от други шутъри, добре е да имате предвид, че играта набляга значително повече на тактиката.

Освен това, тук ще може да си създавате свои собствени кланове или да играете сам. Ще може да следите успеха си или този на приятелите си с модерните статистически инструменти. Дали ще сте „духове“ (Ghosts) или „фантоми“ (Phantoms), зависи от вас, но помнете все пак, че вторите са „Free to Play“.

Може да се сдобиете с GRP от Steam и да си направите регистрация от сайта на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини