Подробности за Ni No Kuni 2

0
32

Без никакво съмнение, една от скритите звезди на E3 2017 беше продължението на симпатичното RPG от 2010 Ni No Kuni 2. Светът на играта изглежда отново толкова прекрасно, колкото първата Ni No Kuni.

Освен изцяло преработена комбат система, играта ще предложи отново чудесна история, която обаче ще разглежда малко по-зрели теми, което е следствие от възрастта на главния герой. Заедно с това, хуморът от първата игра си е тук. Това споделиха от Bandai Namco и Level 5 в интервю за Polygon.

„Смятам, че тук имаме много промени, но най-голямата е тази в перспективата“, споделя Акихиро Хино, един от създателите на Level 5. „В първата игра, до голяма степен имате една история, разказана от перспективата на дете, докато сега я представяме повече от перспективата на възрастен. В първата игра видяхме дете, което напуска своята майка и израства. Във втората имаме подобна промяна, която е свързана вече с израстването. Героят ни започва, като юноша, на който му липсват лидерски качества или опит. Нужно му е да почни да се учи да води. По пътя си среща много изпитания, въпроси, опити да бъде подкопана властта и качества му“, обяснява Хино.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom излиза на 10.11.2017 за PC и PS4.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари