Поемете на пътешествие из Talos I в поредното видео към Prey

0
10

Тази седмица Bethesda и Arkane Studios публикуваха ново видео към Prey, което представя мястото на действието на играта: звездната станция Talos I.

Както знаете, Prey ви отвежда към една паралелна реалност от втората половина на миналия век, в която Джон Кенеди оцелява и повежда САЩ към космическото лидерство, което планира. През 50-те години на XX-ти век, страната изпраща в Космоса Talos I, връх на усилията на САЩ в надпреварата им със Съветския съюз за господство в Космоса. Няколко години по-късно корпорация с името на TranStar поема контрола над станцията. Ужасяващ инцидент, при който извънземни, които са били лабораторен експеримент, успяват да избягат от затвора си, всявайки смърт в Talos I, а вие ще трябва да се справите с опасностите на станцията. Arkane споделят, че Talos крие множество тайни, които вие ще може да откриете.

Играта излиза за Xbox One, PS4 и персонални компютри на 05.05., като след седмица – на 27-ми април, притежателите на конзоли ще могат да свалят безплатно едночасово демо на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за