Политик сбърка GTA V видео с реални кадри и поздрави пилота

13
3998

Миналата седмица генералният секретар на партия Алами Техрик в Пакистан, Курам Гандапур, сподели в социалните мрежи причудливо видео. На него самолет с прецизна точност избягва камион цистерна, спрял на пистата на летище. Самолетът A380 се изправя на по-малко от метър разстояние, избягвайки катастрофален момент в историята. Това, което Гандапур, изглежда, не е разбрал, е, че видеото е извадено от играта Grand Theft Auto V.

Вече изтритият пост в Twitter гласи:

„Самолетът избяга на косъм от това, което би било огромна катастрофа. Чудесно спасяване благодарение на острия ум на пилота“.

Статусът на Гандапур събра много внимание около себе си, но не по начина, по който той би искал. Много потребители му се присмяха, че е сбъркал видео от компютърна игра с истински кадри.

Клипът е продуциран от потребителя UiGamer, който компилира много такива видеа на самолетни катастрофи и аварийни кацания в GTA V. Неговото съдържание е интерпретирано погрешно в мрежата не един път. Отново в Twitter, акаунтът Physics-Astronomy.org сподели негов видеоклип, дефинирайки го като „провалила се терористична атака в Алжир“. Накрая излъгал се френски репортер се свърза със собственика на профила, за да получи повече информация за инцидента. Това може да бъде или една голяма похвала за артистизма на дизайнерите на видеоигри… или срам за тези, които не могат да ги различават от реалността.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари