Тази седмица Final Fantasy XV получава още един безплатен ъпдейт. Според Nova Crystalis, обновлението носи „допълнителни функции“ на притежателите на PlayStation 4 Pro, с нов режим на изобразяване, който позволява играта да работи със стабилен фреймрейт и да е по-удобна. Изглежда Square Enix се опитва да компенсира за последния ъпдейт с поддръжка за конзолата от ново поколение през февруари, с който всъщност Final Fantasy XV работеше по-зле по най-мистериозни причини.

Според отчета на Nova Crystalis, идват и някои екстра функции, които са нужни на някои играчи от доста време: „Като допълнение, субтитрите и големината на екрана на менюто могат да бъдат уголемени. Куестовете за време също ще започнат наново, заедно с ранкинг система. Можете да се сдобиете с екстравагантни оръжия благодарение на нея. Освен това нов стикер е добавен като част от опциите за външен вид на Регалия, заедно с нова музика за плеъра.“ Обновлението ще е достъпно от 27-ми април, за нормалните PlayStation 4, Pro версиите и Xbox One.

Final Fantasy 15 излезе през ноември миналата година за новите конзоли и набързо беше купена шест милиона пъти. На Конференцията на разработчиците на видеоигри, Square Enix представи демо на играта на персонален компютър, но това не значи, че със сигурност тя ще излезе за тази платформа.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за