Batman: The Telltale Series се радват на прилична подкрепа и мнозина смятат, че студиото се е постарало да представи една наистина качествена история за Човека-прилеп. Дойде обаче края на първата част от историята на Батман с анонса за последния епизод от Сезон 1 със City of Light, който излиза на 13-ти този месец. Той ще пристигне, както винаги за старото и новото поколение конзоли, PC, Android и iOS.

Telltale разказват, че в последната част, играещите ще се озоват на съвсем различни места, според това какви избори са направили в миналия епизод.

„В Епизод 5, лидерът на Децата на Аркам се подготвя за изпълнението на финалното действие да разруши репутацията на Уейн и фамилията му и хората най-близко до вас са поели по пътя на отмъщението. Ще може ли да бъде запазена в тайна голямата тайна на Батман – неговата истинска самоличност – когато хаосът и разрушението е завладял Готъм? Съдбата на семейство Уейн и на самия град тежи на вашите рамене. Какво ще направиш? Докъде ще стигнеш? Коя маска ще носиш?“, гласи краткия анонс на последната част на първия сезон на Batman: The Telltale Series.

Заедно със City of Light идва и пач, насочен към представянето на играта. След инсталирането му, хардуерната ви конфигурация ще бъде засечена автоматично, така че няма да ви се налага да правите нещо повече. Тук се добавят възможности за много по-гъвкав контрол над визуалното представяне и картината, които може да намерите под Settings>Graphics. Ако не сте играли Batman: The Telltale Series, не забравяйте, че първия епизод вече е безплатен в Steam, така че може да го свалите и прецените сами струва ли си закупуването на играта. Ако сте фенове на това, което правят Telltale, то най-вероятно ще харесате и тази игра.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари