Последният трейлър към GreedFall разкрива нов геймплей

0
189

Новата игра GreedFall, смесваща история с типичния RPG жанр, излиза на в началото на септември. За да държи феновете си в настроение, издателят Focus Home Interactive разкри още едно видео в YouTube към заглавието. То дава описание на голяма част от геймплея – как се създават герои, как са разпределени класите и дори как се завързва романсът между други герои в играта.

В GreedFall можете да смесвате заедно ръкопашен бой и магии. Освен това ви е даден на разположение бутон за „пауза“, през което време да избирате следващата си мишена и способности. Честно казано, това е доста голямо предимство, но ще видим как се отразява на преживяването след официалното пускане на играта.

Останалата част от геймплея се среща в много други игри. Героят, който създавате, има умения, които дефинират подхода ви към мисиите и допълнителните куестове. Можете да избирате външния си вид, както на бронята, така и на оръжията. Освен това останалите герои играят важна роля в развитието на сюжета. Трябва да внимавате как провеждате диалога с тях, защото той води до различни резултати в бъдеще. Можете да завързвате приятелски, дори романтични отношения с тях (вероятно студио Spiders се е вдъхновило от Assassin’s Creed). От друга страна може да се сдобиете и с някои неочаквани врагове по този начин.

GreedFall ще излезе на 10-ти септември за Windows персонални компютри и Xbox One и PlayStation 4 конзоли.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари