Ubisoft изненадаха всички, като публикуваха вчера последният пакет с допълнително съдържание за Assassin’s Creed Valhalla седмица по-рано. Това беше споделено първо в официалния Twitter акаунт на играта, а като причина за ранното му пускане беше назован „неочакван глитч в „Анимус“.

Обновление 1.2.6 носи със себе си безплатно съдържание под формата на ново съдържание, мисия, дребни фиксове и др. На първо място това е Final Chapter, последният експанжън за Valhalla, в който Ейвор се сбогува с Англия и поема към Америка за последен път. Главата обобщава историята в играта, срещайки ви с някои познати и любими лица и отговаряйки на въпроси, чиито отговори сте чакали отдавна.

Но пускането на обновлението седмица по-рано (то трябваше да излезе на шести декември) не единствената разлика тук. Заедно с Final Chapter се публикува безплатен пакет със съдържание, в който откриваме Shared History. Става дума за мисия, която свързва Valhalla със следващата игра от поредицата – Assassin’s Creed Mirage, която беше анонсирана по-рано тази година.

Shared History ще ви срещне с Рошан, майстор асасин, който се явява покровител и учител на Басим (който пък е наставник на Ейвор от Valhalla), главният герой в Mirage. Ще намерите Рошан в Рейвънсторп, където ви очаква, за да ви възложи мисия. Диалогът между Ейвор и Рошан ще ви подскаже също така неща от Mirage.

Следващата игра в поредицата беше анонсирана през септември и първоначално е била замислена като експанжън за Valhalla, чрез който Ubisoft да ознаменува 15-годишнината на сериите със завръщане към корените на Assassin’s Creed – действието на Mirage се развива в Багдад по време на династията на Абасидите през IX век. Играта ще е по-малка като обем и съдържание от последните издания в сериите, като ще е повече стелт фокусирана.

Обновление 1.6.2 идва с редовните оптимизации и поправки на известни бъгове, Освен това Ubisoft ще раздава безплатни предмети и аксесоари от магазина на играта и ви очакват и други изненади. Пълният списък с бележки по изданието може да видите тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари