Потвърдиха излизането на серии по Assassin’s Creed

2
31

Миналата година се завъртя слуха, че Ubisoft обмислят пускането на телевизионни серии по Assassin’s Creed. Това беше потвърдено тези дни. Направи го кънтент мениджъра в студиото Аймар Азаизия в AmA (Ask me anything) дискусия в Reddit. От думите му става ясно, че Ubisoft са влезли в преговори с неназована компания (когато през миналата година се появи слуха за проекта се заговори, че това е Netflix) за създаването на подобни серии. Азаизия споделя, че Ubi нарочно не бързат с работата по сериите, тъй като искат наистина да изпипат нещата.

Запитан да даде повече подробности, Азаизия споделя, че засега студиото предпочита да запази в тайна проекта. „Като филма, хора. Искаме да имаме време, за да сме уверени, че ще ви доставим нещо, с което да сме горди, но ако питате дали влизат в плановете ни (създаването на телевизионни серии – б.а.)… ДА“, пише той.

Gameranx посочва, че това няма да са единствените телевизионни серии по видеоигра, които ще видим. Наскоро беше разкрито, че се подготвят анимирани серии по Castlevania, които ще излязат по Netflix. Работи се също така по тв серии по Life is Strange.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари