Потопете се в един магически свят с играта Pathfinder: Kingmaker

0
280

Тази седмица изненадващо издателят Deep Silver анонсира новия си проект Pathfinder: Kingmaker. Играта се очаква да излезе на 25-ти септември тази година и нетърпеливите може да се насладят на последния ѝ трейлър в YouTube.

Pathfinder: Kingmaker се разработва от студио Owlcat и ще бъде изометрично RPG заглавие, базирано на настолната игра на Paizo – Pathfinder. Тя беше впечатлила феновете на жанра и набързо събра почти един милион американски долара в Kickstarter. Pathfinder: Kingmaker е ориентирана около сюжета в „Откраднатите земи“, дива местност в най-северните крайречни кралства, до която никой не смее да се докосне. Но ужасната ѝ репутация не възпира стремежа на вас и вашите приятели. Напротив, бъдете готови да изградите голяма империя, която ще издържи изпитанието на времето.

Pathfinder: Kingmaker ще бъде достъпна посредством каталозите на Steam и GOG Games. Ще имате възможност да избирате между четири различни издания, цената на които варира от $40 до $85. Можете да дадете минимума за базовата игра и още $45 за сезонния пропуск за DLC-та. Освен това ще получите и много други допълнителни екстри – дигитален скицник с рисунки, саундтрак на играта, карта на Откраднатите земи, дори червена панда като домашен любимец (в играта). По-големите пакети съдържат и много други допълнения.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари