Потребител си купи GTA V бъндъл за PS4 от Walmart, който се оказа пълен с камъни

6
71

Човек от Денвър, щата Колорадо, остана доста излъган в навечерието на празниците, след като съдържанието на закупен от него бъндъл с Grand Theft Auto V за PlayStation 4 се оказа не каквото е очаквал.

Мъжът взел комплекта от магазин на известната верига Walmart с намерението да го превърне в коледен подарък за своята племенница. Служител на Walmart му обяснил, че бъндълът бил върнат от преден купувач, но на пръв поглед нямало нищо нередно освен, че пакетът тежал малко повече.

Когато клиентът се прибрал у дома, той решил да разопакова кутията, за да „се увери, че всичкото съдържание си е на мястото“. Оказало се обаче, че вместо конзолата на Sony с нейната периферия и играта, вътре имало две торби камъни, надлежно опаковани като понякога се опаковат торби с наркотици.

Естествено, мъжът веднага се опитал да върне нежеланата покупка в Walmart, но магазинът първоначално отказал да я приеме с аргумента, че няма реално доказателство когато точно се е случила подмяната.

За щастие малко по-късно търговската верига все пак се съгласила да върне парите на излъгания потребител. На свой ред той приканва всички потенциални купувачи да бъдат особено внимателни относно съдържанието на пакетите, които купуват, най-вече по време на празниците.

Интересно е, че това всъщност не е първият подобен случай, след като неотдавна няколко потребители отвориха своите iPhone и iPad пакети, само за да открият, че те са пълни с хартия.

Остава открит въпросът защо този човек е решил, че конзола с GTA V е най-подходящият подарък за едно 13-годишно дете.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари