Появи се много интересен предполагаем списък на 15 игри, които ще можем да вземем от Epic Games безплатно

2
2106

Epic Games Store се опитва да се наложи на пазара сред останалите гиганти като редовно раздава безплатни игри. Понякога става въпрос за доста интересни заглавия. За сега през декември бяха предложени две заглавия Pillars of Eternity – Definitive Edition и Tyranny – Gold Edition.

Най-интересният момент обаче предстои тепърва

От 17 декември ще започнат големи промоции, които ще стигнат до 75% отстъпка на някои заглавия. Освен това ще можем да получаваме по една игра безплатно всеки ден – общо 15 игри до края на годината. Всяка ще е налична само по 24 часа.

Естествено, започнаха да се появяват слухове и предполагаема информация кои ще са игрите.

Първият списък, на който попаднах е меко казано интересен. Той се разпространява в социалните мрежи и Discord. Няма информация кой е източника на информацията, което значи, че е възможно това да е чиста спекулация или направо фалшива информация.

Но, ако дори и само няколко от тези игри бъдат раздадени безплатно, това ще е голям удар.

На друго място срещнах, че като по-хитови заглавия можем да очакваме AC: Black Flag, Jurassic World Evolution, Hitman 2 и Squad.

Друго мнение е, че една от игрите ще бъде South Park: The Fractured But Whole, тъй като в GeForce Now е посочена като специална оферта, а все още никъде не се е появявала безплатно.

Следват няколко заглавия, които са открити от корейски сайт за търсене и извличане на данни

Там са посочени Oddworld New ‘n’ Tasty, Night in the Woods, Darkest Dungeon, Jurassic World Evolution, Sonic Mania. Виждат се и няколко игри, които са обявявани за безплатно раздаване, но след това са изтеглени. Има вероятност да се появят безплатно именно сега – Wargame: Red Dragon, Conan Exiles, Pandemic.

Първият вариант си остава това, което най-много ще се хареса на потребителите, но той изглежда и като най-малко вероятен. Също така трябва да имаме предвид, че е възможна промяна в списъка на игрите в движение.

Има немалка група от геймъри, които вярват, че раздаването ще прилича доста на това от миналия декември. Няма да бъдат раздавани безплатно AAA заглавия, а добри игри от независими разработчици.

Аз лично вярвам, че този път нещата ще са по средата. Съдейки по кръжащата информация очаквам да се появяват поне 1-2 по-касови заглавия.

Ето списъкът с игрите, които бяха раздадени през декември миналата година:

December 19 – Into the Breach
December 20 – Towerfall Ascension
December 21 – Superhot
December 22 – Little Inferno
December 23 – Ape Out
December 24 – Celeste
December 25 – Totally Accurate Battle Simulator (TABS)
December 26 – Faster Than Light
December 27 – Hyper Light Drifter
December 28 – Shadow Tactics
December 29 – The Talos Principle
December 30 – Hello Neighbor

Най-важното е от 17 декември натам да бъдете нащрек. Влизайте всеки ден и си взимайте безплатните игри. Няма нужда да ги теглите и инсталирате. Когато играта бъде пусната, просто преминете през процеса „по покупка“ и след това играта ще си остане във вашата библиотека.

2.3 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари