Project EVE на корейското студио SHIFT UP изглежда като играта, която може да ви отвлече от злободневието на деня и да ви оправи настроението. Чист, неподправен екшън, яка касапница с ужасно силни босове, чиято смърт и унищожение ще ви носи единствено сладка наслада и удовлетворение. В края на миналата седмица, създателите на играта представиха ново геймплей видео към заглавието и няма как да не ви го покажем.

В Battle Report, както е името на видеото, виждаме главната героиня, която се бори с причудливо и крайно противно същество, предполагаемо някой от босовете, защото гадината не иска и не иска да мре и изглежда наистина силна.

За съжаление малко са известните около играта. Не знаем точната дата на премиерата ѝ, не знаем за кои платформи точно ще се появи Project EVE – предполагаемо конзоли и PC, но не е ясно дали ще е единствено за предишното конзолно поколение или и за настоящето. Знаем, че героинята, която виждаме тук се казва Ева и тя е боец, който се опитва да освободи града си от мистериозни същества, които го атакуват след някакво събитие с апокалиптичен характер.

Що се отнася до SHIFT UP, то корейското студио е създадено преди седем години от илюстратора на Blade & Soul и The War of Genesis 3, а първата тяхна игра е мобилната Destiny Child, появила се през 2016 за Android и iOS.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари