С наближаването на датата на излизане на Resident Evil 3 научаваме и виждаме все повече неща за играта, което е чудесно, защото студиото се е постарало наистина по римейка на класиката от 1999.

За последно видяхме във видео страховития Немезис и ужасяващите му способности, докато Роузи Кадик от PlayStation Access се опитваше без успех да избяга от смъртоносната му хватка. Видяхме също и други врагове, както и някои от ключовите механики на римейка.

Тази седмица се появиха нови геймплей кадри от играта в лайв стрийм на Capcom TV по YouTube. В него може да видим непоказвана досега зона в Ракуун Сити, да научим повече за инвентара и други менюта, както и да се посмеем с веселите домакини на шоуто. Геймплей кадрите от RE3 започват след 42:14.

 

Resident Evil 3 идва за конзоли и PC на трети април, като заедно с нея ще е включено и самостоятелното заглавие от света на Resident Evil, Resistance. Става дума за сървайвъл с асиметричен мултиплейър (играта ще има и офлайн режим), в който група оцелели от заразата попадат в тайна лаборатория на Umbrella Corporation. Те обаче не знаят, че в нея се спотайва могъщ враг, който им изпраща неживи, за да ги ликвидират. За тази цел, той си помага с наблюдателни камери, които имат важно участие в играта.

Наскоро студиото разкри и какво ще съдържа специалното колекционерско издание на Resident Evil 3: самата игра, 11-инчова фигурка на Джил Валънтайн, илюстрована книга, саундтрака на играта и постер, изобразяващ карта на Ракуун Сити, всичко това поставено в елегантна кутия.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари