Появи се петиция за възстановяването на оригиналния край на MGS5: The Phantom Pain

0
25


Pixel Dynamo съобщи за новопоявила се петиция в Интернет, призоваваща за връщането на отрязана мисия, която е послужила като край на MGS5: Misssion 51. Тя е била заменена като завършек на играта с настоящият и следва събитията след края на играта.

Изданието – без да издава някакви спойлери за мисията – посочва, че тя свързва моменти от сериите, затваряйки по-добре историята. Петицията настоява Konami и Kojima Productions да завършат работата по мисията и да я върнат като оригинален край, заменяйки сегашния, който представлява слабо свързани помежду си отделни кът-сцени, достъпни сега в колекционерското издание на играта. Според създателя на петицията, феновете на играта приемат мисията да се появи, даже и като платено DLC, но пък ще изиграят „истинския“ край.

Pixel Dynamo обаче смятат, че петицията едва ли ще постигне своята цел, вземайки предвид това, че  Kojima Productions и Konami се разделиха и то по доста категоричен начин, а без участието на Хидео Коджима, MGS5 няма получи завършената Mssion 51.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за