Появи се първият чийт за Grand Theft Auto V за РС

1
30

РС версията на Grand Theft Auto V е достъпна само от 24 часа, но точно толкова бе необходимо и на геймърската общност, за да предложи първата модификация на играта.

Тя идва под формата на т.нар. trainer или с други думи, чийт, позволяващ на играча да внесе модификации в параметрите на героите и техния инвентар. Така въпросният мод прави героя, когото управлявате, невредим за вражески куршуми, дава му безкрайно количество муниции и премахва изцяло нуждата от презареждане.

Игрите от поредицата Grand Theft Auto традиционно са давали огромна свобода на геймърите да боравят с различни инструменти на насилие и да вилнеят във виртуалния свят и въпросният чийт просто предоставя същата възможност в току що излезлия порт.

Модификацията се нарича Lingon и повече за нея може да научите от този видео клип. Ако решите да се възползвате от нея, внимавайте да не я пренесете онлайн, тъй като Rockstar категорично предупреждава, че всеки един GTA V мод, който има „негативно влияние“ върху GTA Online ще бъде санкциониран. Компанията потвърди, че играта ще бъде абсолютно достъпна за модове, но когато те променят качествено нейните параметри, това ще се счита за чийтване в онлайн надпреварата.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари