Предварителното сваляне на GTA V за РС стартира от 7 април

0
43

Въпреки, че РС премиерата на Grand Theft Auto V е насрочена за 14 април, най-нетърпеливите геймъри ще могат да свалят играта на своите компютри цяла седмица по-рано.

На своята страница за поддръжка Rockstar Games съобщи, че онези, които са направили предварителни поръчки на ганстерския екшън, ще могат да го свалят още на 7 април.

Информацията дойде без много шум, типично в стила на компанията, която постъпи по подобен начин и с конзолната премиера на Grand Theft Auto V преди време.

Предварителното сваляне на играта ще бъде възможно за онези, които са си я купили или през Rockstar Warehouse, или през Steam, но не е изключено други дигитални дистрибутори да постъпят по същия начин спрямо най-верните фенове.

Това, което все още не е известно, е размерът на файловете, които ще трябва да бъдат свалени, но в минималните изисквания за играта се говори за 65GB пространство на твърдия диск, така че това трябва да ви даде някаква представа за обема, който ще трябва да освободите сега. Като сравнение, PS4/XBOX One версията на Grand Theft Auto V също не бе никак малка и изискваше 44GB за първоначалното сваляне.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари