Предплатилите Football Manager 2013 ще получат играта две седмици по-рано

0
13

Заглавието Football Manager 2013 излиза официално на 2 ноември, но феновете на футбола, които предплатят играта ще получат шанс да я играят две седмици преди всички, съобщи Eurogamer.

Уловката е, че не става въпрос за финалната версия на играта, а за бета. Тя ще съдържа повечето от функциите, които ще има и финалната версия. Това включва новият режим Classic, както и Challenges.

Въпросната бета версия ще спре да функционира на 5 ноември, но постиженията в нея ще могат да се прехвърлят в официалната игра. Така трудът на геймърите няма да е отишъл напразно.

Football Manager 2013 е симулатор, който ще ви предложи да влезете в ролята на футболен мениджър, управляващ собствен отбор. Налице ще има възможност за купуване и продаване на играчи, изготвяне на стратегии и много други дейности, с които се занимават и истинските мениджъри на футболни отбори.

Заглавието излиза за платформите Microsoft Windows и Mac OS X. Разработено е от компанията Sports Interactive, а се разпространява от Sega. По-късно се очакват версии и за PlayStation Portable и iOS. Играта ще се разпространява чрез DVD диск или файл за теглене по интернет.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари