Предстоящ експанжън за Guild Wars 2 е анонсиран с нов трейлър

0
66

Изненадващо тази седмица бе разкрит втория експанжън за популярната игра Guild Wars 2. Той ще се казва Path of Fire и се очаква да излезе на 22-ри септември.

Path of Fire ще отведе геймърите обратно към региона на Кристалната пустиня от първата Guild Wars игра. Ще можете да посетите и Елона от Guild Wars: Nightfall. На разположение ще бъдат пет нови зони тип: отворен свят заедно с девет „елитни специализации“. Подготвя се и нов, по-бърз начин за транспорт в света на Guild Wars II. Разработчикът ArenaNet описа историята на Path of Fire:

Балтазар, човешкият бог на войната и огъня, заплашва Кристалната пустиня и съседното й кралство Елона с околните Легиони. Геймърите видяха в третия сезон на Living World, че Балтазар възнамерява да хване и убие всички Старши дракони и сега той е неговите армии нахлуват в Пустинята, за да направят именно това. Сега съдбата на Тирия стои на косъм докато героите се опитват да надвият разбунтувалия се бог преди да е оставил каквато и да е вреда върху деликатния баланс на магията„.

Всеки потребител с инсталирана Guild Wars II може да опита новото допълнение посредством „превю уикенда“ на 11-ти и 12-ти август. Тогава ще са достъпни първата мисия от Path of Fire заедно с картата на Кристалния Оазис. Допълнението ще струва $30 самостоятелно или $50 с предишния експанжън Heart of Thorns. За предварително поръчалите ще има специални подаръци.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари