Преизданията на Doom вече няма да имат нужда от интернет, за да работят

0
262

Модерните версии на Doom класиките, меко казано, не бяха посрещнати по очаквания начин от феновете. Всяка една от видеоигрите изисква вписването на BethesdaNet акаунт. По тази причина играта не може да работи без постоянна интернет връзка. Издателят обаче цели да оправи нещата. Bethesda обеща да предостави пач, с който логването в BethesdaNet вече няма да бъде задължително. Така ще можете да посичате демони независимо дали сте онлайн.

Новината беше споделена чрез официалния профил на издателя Bethesda в Twitter. Според компанията, изискването е било въведено във връзка с членовете на Doom Slayers Club, получили възнаграждения затова, че са купили оригиналните заглавия. Несъмнено това би било от полза за собствениците на новата Doom (или евентуално и Doom Eternal). Ако сте закупили обаче старите игри, защото ви се играят големите класики на миналия век, нуждата от интернет връзка е изключително досадна.

Това не са единствените оплаквания около преизданията на старите заглавия. Феновете не бяха доволни от въвеждането на допълнителни защити, графични промени (като например филтър, който омекотява стила на класическата графика). Собствениците на Switch конзоли пък забелязаха забавено темпо на музиката в Doom. Не че хората очакваха едно идентично издаване на старите видеоигри. Някои промени обаче определено не са желани в техните портове.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за