По време на голямата годишнина на Square Enix и Final Fantasy, създателят на японската игра разкри пред публиката Мутеки-костюмите (недосегаеми костюми) като предстоящо безплатно допълнение за FFXV. Ако сте си помислили, че костюмите болезнено напомнят тези на „звездните рейнджъри“, не сте сами.

Очакваше се костюмите да бъдат разпространени сред потребителите на 21-ви февруари. С тях геймърите ще бъдат непобедими за тридесет минути и освен това ще имат и по-добри способности за лов. Уловката е, че костюмите могат да бъдат използвани само веднъж на 24 часа.

Малко след публичното обявяване на костюмите, много фенове подчертаха приликата с екипите на „звездните рейнджъри“. В последното си съобщение Square Enix каза, че издателят на франчайза се е свързал с японската компания и сега костюмите ще бъдат пуснати по-късно. По време на стрийм на живо маркетинговият мениджър на Square Enix Акио Офужи обясни „Предупредиха ни да бъдем внимателни с това, което казваме. Затова ще ви кажа сега какво е положението“; Офужи спомена, че вече са се свързали с издателя зад Power Rangers: „Ние прекарахме целия ден преглеждайки подробности около костюмите и решихме да започнем изцяло нов дизайн“.

Ръководителят на проекта Final Fantasy XV Хайме Табата подчерта, че студиото не се е опитвало да копира костюмите на звездните рейнджъри. Той призна, че след обявяването на костюмите много журналисти са коментирали превръщането на Ноктис в звезден рейнджър. Сега се изработват изцяло нови костюми, които обаче ще бъдат пуснати вероятно през март.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари