Проблеми и със старта на H1Z1

0
20


В края на миналата седмица Sony Online Entertainment пусна в Steam Early Access зомби-сървайвъл екшъна си H1Z1. Почти веднага обаче заваляха доклади от геймъри за проблеми в играта, с което лошия старт на големи игри от края на миналата година, се пренесе бързо и в настоящата, съобщава GamesIndustry.

Докладваните проблеми с хорър-екшъна с открит свят не са един и два, варирайки от проблеми с вписването в играта, достъпността на свободни сървъри, проблеми с представянето на самата игра и сривове, бавни реакции на NPC-тата и др.

Хората от SOE работят по множеството докладвани проблеми, като самият президент на студиото Джон Смедли, използва платформите на Twitter и Reddit, за да държи геймърите в ход с работата по оправяне на множеството проблеми.

Освен това, немалко геймъри протестираха срещу начина, по който могат да се снабдят с предмети, които по въздух, като оръжие и продоволствия. Изглежда Смедли е нарушил обещанието си преди няколко месеца, когато заяви убедено, че няма да продават обекти, като оръжие, вода или муниции, но в настоящият им вид, някои от тези обекти са по pay-to-win модела, според геймърите, които смятат, че това не е честно. Смедли се появи в публичното пространство, за да заяви, че SOE ще предлагат връщане на част от вложените в играта средства на тези играчи, които смятат, че е нужно да получат такива.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари