Проблеми при старта на Grand Theft Auto Online

0
21
Напоследък стартът на почти всяка онлайн игра е белязан от пренатоварване на сървърите, водещо до проблеми за хиляди потребители по цял свят. Изключение не прави и току що стартиралата Grand Theft Auto Online. От Rockstar бяха предупредили още преди време, че заради високия интерес първите дни след старта на играта по всяка вероятност ще са проблемни.

Така и стана. Grand Theft Auto Online стартира днес в 7 часа сутринта Източно време и за броени часове сървърите на Rockstar поддадоха. От PlayStation Европа още в началото на деня предупредиха посредством публикация в Twitter, че интересът към онлайн режима на популярната игра е особено голям. По-късно Rockstar изредиха на сайта си поне шест различни проблема докладвани от многобройни потребители по цял свят.

Сред проблемите са изредени „неналични сървъри“, „замръзване при присъединяване към онлайн игрови сесии“, „проблеми при хостинга“ и други. Поддържащият играта сайт, пък, е буквално наводнен от коментари на недоволни геймъри, някои от които твърдят, че това е най-лошият старт на онлайн игра в историята.

От Rockstar успокоиха играчите, че работят усилено по въпроса, добавяйки още и още сървъри, но нещата по всяка вероятност няма да се успокоят в близките няколко дни.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари