Щурият екшън-платформър на Motion Twin и Evil Empire, Dead Cells, продължава да се продава изключително добре – три години след появата си. От студиото обявиха тази седмица достигнат нов връх в продажбите си, обновление към играта и ново платено DLC, което ще излезе през 2021.

Продажбите на играта са достигнали 3.5 милиона копия – доказателство, че подобно олдскул заглавие определено има място под слънцето във времето на големите ААА заглавия, Battle Royale лудниците и огромните онлайн игри като услуга.

По отношение на безплатното обновление, което трябва да пристигне в края на този месец, то ще добави нов враг, ново оръжие и нова стая.

Fatal Falls е името на платеното DLC и то ще добави две нови нива, които ще изведат вашият герой извън замъка – характеристика, която идва в отговор на запитвания за това от общността на играта. Неговата премиера ще е през първите три месеца на следващата година. Закупуването на това допълнение ще помогне на разработчиците да ви поднесат още безплатни пакети със съдържание и ще направят така, че разработката на следващата игра на Motion Two да бъде ускорена, уточняват създателите на играта. И разбира се, че това няма да е последното DLC за играта.

„Когато през миналата година беше анонсиран The Bad Seed, ние заявихме, че остава поне още две години, през които да издаваме ново съдържание – и това все още стои на дневен ред пред нас“, пишат Motion Twin на страницата на Dead Cells в Steam. „Всеки математически гений вероятно би изчислил лесно и ви казал, че това означава, че ще ви осигурим поне още година съдържание и сме убедени, че имаме още толкова в главите си. За да съм честен, трябва да ви кажа, че ако заключим Джоан в стая само за седмица, то той ще измисли с ново съдържание за поне още 20 години“.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари