16.5 C
София

Продажбите на H1Z1 за два месеца са надминали 1 милион бройки

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Зомби ММО-то с отворен свят H1Z1 е регистрирало продажбата на над 1 милион копия в Steam, обяви президентът на студио Daybreak Game Company Джон Смедли на своя Twitter акаунт.

Това е доста добро постижение за игра, която струва 20 долара, а по-късно тази година ще стане безплатна. Освен това, при дебюта си H1Z1 не се прие особено добре, особено след като малко по-късно бе въведена и противоречива pay-to-win механика, въпреки че преди това студиото изрично бе обявило, че няма да има никакви микротранзакции, които да повишават представянето на играчите, които плащат.

Нещата за H1Z1 се влошиха дори още повече, когато в средата на февруари студиото Daybreak бе ударено и от уволнения. Доскоро играта бе проект на Sony Online Entertainment, но през февруари бе закупена от Columbus Nova.

Въпреки това зомби заглавието се оказа с достатъчно потенциал и в последните седмици тя редовно присъства в редовните класации на Steam за най-продаваните игри. В момента H1Z1 все още е в Early Access фаза без обявена официална дата на излизане.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини