Продуцентът на Titanfall 2 разпали конзолна война със свой Twitter пост

0
33

Мини конзолна война се разпали в Twitter, след като наглед невинен пост на продуцента на Titanfall 2 доведе до нажежаване на страстите.

Късно снощи, Дрю МакКой публикува снимка на диска на шутъра, която показваше неговата PS4 версия, последвана от втора снимка, този път на зелен диск – очевидно ХВОХ One – но без обложка на него; вторият пост бе придружен с коментара, че зеленият диск не е секси.

Някои ХВОХ фенове обаче веднага се обидиха, че той ползва „другата“ платформа, при положение, че оригиналната игра бе ексклузив за ХВОХ конзоли. Общото им мнение бе, че не е морално през личния акаунт на продуцента да се прави реклама на друга конзола, особено като се има предвид, че иначе Microsoft има маркетингова сделка с ЕА за Titanfall 2.

За едни разочаровани геймъри това е атака срещу любимата им конзола, а други директно прекратиха предварителните си поръчки.

Самият МакКой поясни, че в момента просто не разполага с XBOX One копия от Titanfall 2 и единствено е можел да публикува снимка на PS4 версията на шутъра.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари