Продължение към Assassin’s Creed 2

0
27

Преди броени дни Ubisoft анонсираха продължението на култовата си игра със заглавие Assassin’s Creed: Brotherhood. То ще се появи за PC, PS3 и Xbox 360 към края на 2010г.

Продуктът няма да е пълно продължение, а просто DLC(Dowloadble Content) с размерите на експанжън и ще добави така желания от феновете мултиплейър. За да бъде това възможно, Abstergo – компанията, която преследва Ецио – е започнала да вкарва щепсела и в главата на тамплиери, като по този начин успява да създаде втора фракция. Все още не се знае колко човека ще поддържа мултито, но засега е ясно, че ще има много герои, от които да се избира, като всеки от тях ще разполага с уникални умения и оръжия.

Ще има и няколко типа игра, но за тях също няма почти никаква информация. Може да се предположи, че един от тях е Deathmatch.

Самата история на DLC-то се върти около поредната битка на любимия ни италианец срещу Ордена на Тамплиерите. Този път Ецио заема ролята на Master Assassin като по този начин ще може да командва цялото братство на наемни убийци. Изглежда в прехода на играта тази армия ще бъде изпратена към Рим, където нов Папа се опитва с всички сили да покори човечеството.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари