Продълженията на Assassin’s Creed 3 зависят от реакцията на геймърите

0
17

Игралната компанията Ubisoft даде да се разбере, че продълженията на Assassin’s Creed 3 зависят от отношението на геймърите към новия главен герой Конър. Когато те омекнат и го харесат ще последват още игри с него, съобщи Eurogamer.

Продуцентите на поредицата Assassin’s Creed смятат, че колкото повече геймърите опознават Конър, толкова повече ще за почнат да го харесват. Чрез игрите ще се разкриват части от неговия живот и малко по малко ще става ясно защо е станал наемен убиец и какво го мотивира.

Създаването на Assassin’s Creed 3 е отнело цели три години, но на този етап продуцентите не се ангажират със срокове за следващите игри с главен герой Конър, тъй като имало твърде много усложнения, едно от които е новият енджин AnvilNext.

Играта излиза в края на тази година и е приключенски екшън с исторически елементи. Перспективата е трето лице, а действието се развива в колониална Америка по време на революцията. Главен герой е Конър Кенуей, който е полуиндианец и е въвлечен във войната, когато домът му е нападнат от колониалисти. Сюжетът на заглавието разглежда 30 години от неговия живот и включва известни личности от сорта на Джордж Вашингтон, Бенджамин Франклин и Томас Джеферсън.

Assassin’s Creed 3 ще излезе за платформите PlayStation 3, Xbox 360, Wii U и Microsoft Windows.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари