Не съм убеден дали музикант може „къща да храни“, но геймър може и този факт се потвърждава в последните години многократно. Последният случай за това е свързан с професионален играч на Fortnite, за което разбираме от GameRant.

20-годишният Ейдън заработва доста добре: $150 000 от турнири, да не говорим за популярността му в Twitch и това, което му носят последователите му и даренията за него. И макар доста млад, Ейдън се оказва, че е един доста разумен младеж. Наскоро той платил студентския заем на своята майка, което го направи в живо предаване в платформата на Amazon.

Ейдън говори с майка си в стрийм по Twitch пред стотици негови последователи, включили се в директното предаване. Той ясно заявява на своята майка по телефона, че е изплатил целия размер на студентския ѝ заем. В началото тя реагира невярващо, съмнявайки се, че той даже може да направи по законен път. Когато обаче Ейдън я уверява, че това е самата истина, тя избухва в радостен плач. Когато се успокоява, младежът я съветва да не благодари на него, а на неговите последователи.

Както и подчертава Рори Йънг от медията, изявата на Ейдън представлява емоционална проява в средата на една платформа, на която искреността не е често срещана. Самият той също не стърпява чувствата си: „Целият треперя. Даже не мога да говоря в момента“, заявява той.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари