Пускат онлайн версия на Elder Scrolls

3
40

Ако вече ви е писнало да обикаляте въображаемия свят на Elder Scrolls съвсем сами, имаме добра новина за вас. Zenimax Media обявиха, че разработват онлайн версия на популярната си игра, която ще поддържа multiplayer режим на игра и ще бъде готова в началото на 2013 година.

Сюжетът на онлайн играта ще се развива хилядолетие преди действието в Skyrim. Това ще бъде свят обитаван от три вражески групи, чиито участници ще изпълняват мисии заедно или ще се бият в двубои. Повече данни относно сюжета на играта ще разбираме през следващите месеци, през които от Zenimax обещават да утоляват нетърпението ни с трейлъри, скрийншотове и интервюта с екипа от разработчици.

С разработването на играта се е заело студиото Zenimax Online, което е основано през 2007 година под ръководството на Мат Файрър. Файрър е ветеран в този жанр игри и много хора го познават от работата му по Dark Age of Camelot. До момента те не са пуснали нито една игра и онлайн версията на Elder Scrolls ще е първият им проект.

Въпреки сравнително малкия си опит, разработчиците от студиото са уверени, че крайният продукт на неколкото години работа ще си заслужава. Те твърдят, че The Elder Scrolls Online ще бъде „най-добрата масова мултиплейър онлайн игра“, която някога сме виждали.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари