10.8 C
София

Пускат преработена версия на Doom 3 за PC, PlayStation 3 и Xbox 360

Най-четени

id Software анонсира преработена версия на класическия екшън Doom 3. Ремастерираната игра ще бъде с много подобрения, а сред поддържаните платформи са PC, PlayStation 3 и Xbox 360, предаде Eurogamer.

Doom 3 излезе през 2004 година за Windows, а после беше пуснат вариант и за Linux. По-късно се появи порт за Mac OS X, а през 2005 година излезе и конзолна версия за Xbox, която сега е съвместима с Xbox 360.

Doom 3 е последното попълнение към добре познатия франчайз и представлява екшън от първо лице. Както при предишните версии, и тук, главната цел на геймърите е да си проправят път през пълните с чудовища и тайни нива. Doom 3 постигна комерсиален успех и към момента е най-добре продаваната игра на id Software.

Новата преработена версия ще предложи на феновете подобрени графики, поддръжка за съвременни видеокарти и специални очила, както и истинска съвместимост със съраунд системите. Рендерирането на графиките ще бъде по-добро от всякога, а налице ще има невиждани светлинни ефекти.

Към новия Doom 3 ще се предлагат безплатно Doom и Doom 2. Ще бъде включен и чисто нов сценарий към основната игра, в който ще има 7 пресни нива.

За гладкия прогрес в играта ще се грижи осъвременена система за запис, от която са премахнати недостатъците, които пречеха на геймърите в миналото. Персонажът, който управлявате вече ще може да си свети с фенерче и едновременно да стреля по чудовищата.

Преработеният Doom 3 излиза на пазара наесен.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини