Пуснаха приложение, което добавя до 30 кадъра в секунда на Cyberpunk 2077, манипулирайки файловете на играта

6
2951

Cyberpunk 2077 е една дълго разработвана и много очаквана игра. Веднага след появата ѝ станаха ясни две неща. Първото е, че ще отнеме време да се отстранят богато наличните бъгове. Второто е, че това заглавие може да накаже дори най-мощните видео карти и процесори на пазара. Какво остава за по-слабите машини.

Поради тази причина, програмистът и популярен YouTube-ър CodeZ1LLa създава приложението EZ Optimizer

То променя някои от файловете на Cyberpunk 2077 и увеличава производителността с до 30 кадъра в секунда. Възползва се от скрити настройки за разработчици, които не са налични за крайния потребител, обясняват от Tom’s Hardware. Изтеглянето се случва от линка в описанието на прикаченото и оригинално видео от създателя. По-долу ще разгледаме наличните данни за безопасност, но все пак теглете на своя отговорност.

Как се работи с EZ Optimizer за Cyberpunk 2077

Програмата е доста лесна за употреба. Изпълнимият файл трябва да се постави в основната директория на Cyberpunk 2077 – там, където сте инсталирали играта. След като я отворите, ще имате четири възможни опции, от които да изберете:

  • Max Boost: Тази опция се препоръчва за видео карти от GeForce GTX 1060 и надолу – тя успява да даде възможно най-много производителност, поддържайки възможно най-прецизно изобразяване
  • Balanced: Тук се намира златната среда между качество на картината и производителност. Тя се препоръчва за хора с карти от GeForce GTX 1070 до GeForce RTX 20 серията.
  • Default: Връща играта в състояние по подразбиране, премахвайки направените промени
  • Disable Async Compute: Тази опция подпомага увеличаването на производителността при GTX карти и не се препоръчва за употреба при наличие на RTX модел в машината

Какви резултати постига?

Все още софтуерът разгръща популярността си и тепърва ще се появяват резултати. Заради това ще разгледаме какво е успял да постигне разработчикът, използвайки собствения си инструмент. Той използва за целта картата GeForce GTX 1070 Ti. По подразбиране успява да играе с между 42 и 51 кадъра в секунда, на настройките по подразбиране. Избирайки режима “Balanced”, кадрите се покачват в диапазона между 54 и 71 кадъра в секунда. При режим “Max Boost”, кадрите стават между 51 и 80. В сцените, при които имаме дневна обстановка, максималния брой кадри в секунда стига до 88.

Ръстът зависи от характеристиките на вашата машина и най-вече от това на каква разделителна способност искате да играете. Може да експериментирате в това отношение. Приложете и тези съвети.

Безопасна ли е употребата на този софтуер?

Създателят е направил сканиране на EZ Optimizer във VirusTotal. Тестът преминава успешно. Обяснява, че някои от системите за античийт отчитат съмнителен резултат, защото софтуерът редактира файлове на играта, което в тази област е нещо нередно. Основни антивирусни платформи като Avast, Kaspersky и DrWeb оценяват инструментът като безопасен. Резултатите са тук.

След като сте прочели всичко и сте се информирали, може да изгледате видеото, а линка както казахме е в неговото описание

5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари